Dampbad og Sauna

Topbillede
Dampbad og Sauna fra PoolNord

Din ekspert i sauna og dampbad

Sauna og dampbad handler om øget velvære, om at stresse af og om at tage en pause fra hverdagen – helt alene for dig selv eller sammen med venner og familie.

Sauna og dampbad – gør noget godt for dig selv!

Drømmer du om at nyde livet i en sauna eller dampbad og gøre noget godt for dig selv, er PoolNord klar til at hjælpe. Vi rådgiver dig i, hvordan du kan gøre drømmen til virkelighed og giver dig et overblik over de mange spændende muligheder på markedet. I fællesskab sikrer vi, at du får en løsning, der til fulde lever op til dine forventninger – både når det gælder design, funktion og komfort.

Reparation og vedligehold af saunaer og dampbade

PoolNord tager efterfølgende hånd om den komplette installation af din nye sauna eller dampbad og sørger for, at du får den optimale glæde og fornøjelse ud af din investering.
Med løbende service og vedligehold sikrer vi, at du slipper for alt besværet og bare kan læne dig tilbage og nyde livet.

Spar penge med fast serviceaftale

Vi reparerer og vedligeholder alle typer sauaner og dampbade og kan håndtere en hvilken som helst udfordring – fra store, komplekse renoveringsprojekter til mindre småskader. Med en fast serviceaftale på din sauna og dampbad holder du problemerne fra døren  og holder de uforudsete vedligeholdelsesudgifter helt i bund. Læs mere om service og vedligehold af saunaer og dampbade her.

Kvalitetsprodukter giver kvalitetsoplevelser

PoolNord samarbejder udelukkende med anerkendte leverandører, der er garanter for høj kvalitet. Vi udvælger vores samarbejdspartnere med omhu for at sikre vores kunder de absolut bedste oplevelser med deres saunaer og dampbade. Se vores leverandører herunder.