Spabad

top billede
Spabade fra PoolNord

Spabade – afslapning for krop og sjæl

Et spabad skaber den ultimative wellness-oplevelse og er indbegrebet af afslapning og ren nydelse. Drømmer du om at læne dig tilbage og lade det varme vand, boblerne og massagedyserne fjerne stress og jag, så tilbyder PoolNord salg og installation af kvalitets-spabade samt reparation, service og vedligehold.

Råd og vejledning om valg af spabad

I samarbejde med vores leverandører tilbyder vi førsteklasses wellness-oplevelser og et bredt udvalg af spabade, der kan imødekomme ethvert ønske, når det gælder design, funktion og komfort. Se vores leverandører herunder.

Installation, reparation og service af spabade

Vi tilbyder professionel rådgivning omkring valg af det helt rigtige spabad til din bolig eller sommerhus og tager hånd om dit projekt fra start til slut – fra rådgivning til installation, reparation og vedligehold. Uanset mærke eller fabrikat tilbyder vi løbende service af dit spabad og sørger for, at det til enhver tid er klar til brug, og at driftsikkerheden er helt i top.

Hold dit spabad rent og lækkert

Rengøring og hygiejne er afgørende for en god spabadsoplevelse, og derfor tilbyder PoolNord alt, hvad du behøver til rens og vedligehold af dit spabad. Med de rette produkter kan du sikre, at dit spabad altid fremstår rent og indbydende og vide dig sikker på, at vandkvaliteten er helt i top. Læs mere om kemi til spabade her.

Leverandører af spabade
Danline

Vi samarbejder med Danline og Wellmore og leverer spabade, både idendørs og udenrs fra disse to leverandører.

Desuden er Danline og Wellmore leveringsdygtige i reservedele til både indedørs og udendøsr spabade og jacuzzier.

Kontakt hvis du har spørgsmål ved indedørs spabade eller udendørs spabade.

Wellmore