Udespa

Topbillede
Udespa fra PoolNord

Udespa – wellness under åben himmel

Et spabad under åben himmel - både sommer og vinter – er en afstressende oplevelse, der giver ro i sjælen og løsner op for muskelspændinger. Drømmer du om en udespa på terrassen eller i haven, er PoolNord specialist i installation, service og reparation af udespa’er og kan tilbyde dig professionel rådgivning om, hvilken løsning du bør vælge.

Vælg den helt rigtige udespa

Vi tilbyder råd og vejledning i, hvilken model udespa der imødekommer dine krav og ønsker, og giver dig et overblik over, hvad du bør tage stilling til, inden du træffer dit endelige valg.  Når vi i fællesskab har fundet frem til netop den løsning, du drømmer om, sørger vi for den komplette installation og sikrer, at din udespa inden længe er klar til brug.

Reparation og service af din udespa

PoolNord tilbyder også reparation og service af din udespa. Vi kan håndtere alle former for tekniske nedbrud og pludseligt opståede problemer og tilbyder desuden løbende service og vedligehold. Med en fast serviceaftale er du sikret, at din udespa altid fungerer, som den skal, og er klar til brug, når du ønsker det. Læs mere om reparation og service af spabade her.

Få den optimale spa-oplevelse

Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte spa-producenter, så du er sikret den absolut bedste oplevelse med din udespa – både når det gælder design, kvalitet, komfort og funktion. Find vores leverandører herunder.