Dampbad

Topbillede

Din ekspert i dampbad & dampkabiner

Dampbad og dampkabiner handler om øget velvære, om at skabe fysisk velbefindende, udrense kroppen og løsne op for spændte muskler. Tag en pause fra den travle hverdag i et dampbad eller en dampkabine og oplev hurtigt den afstressende effekt.

Tag et dampbad - hjemme hos dig selv!

Drømmer du om at nyde livet i et dampbad eller en dampkabine, behøver du ikke gå i svømmehallen eller på badeanstalt. Du kan få den luksuriøse dampbads-oplevelse derhjemme med dit helt eget dampbad eller dampkabine – kun til dig og din familie.

Skru op for drømmen - og for dampen

PoolNord tilbyder et spændende sortiment af dampbade og dampkabiner til hjemmebrug og kan rådgive dig om, hvilken model der bedst dækker dit behov og passer ind i din bolig. I fællesskab sikrer vi, at du får en løsning, der til fulde lever op til dine forventninger – både når det gælder design, funktion og komfort.

Reparation og vedligehold af dampbade og dampkabiner

Når du har truffet dit valg om, hvilket dampbad eller dampkabine, der indfrier dine wellness-drømme, sørger PoolNord naturligvis for den komplette installation. Vi vejleder dig desuden grundigt i brugen af dit nye dampbad eller dampkabine, så du er sikret den ultimative oplevelse. 

Spar penge med fast serviceaftale

Med en fast serviceaftale på dit dampbad eller dampkabine garanterer vi, at dit dampbad altid fungerer optimalt og er klar til brug. Vi reparerer og vedligeholder alle typer dampbade og dampkabiner, og med et stærkt team af serviceteknikere og adskillige servicebiler på landevejen kan vi reagere hurtigt og med kort varsel, hvis du har brug for hjælp. Læs mere om service og vedligehold af dampbade og dampkabiner her.

Dampbad med fokus på kvalitet

PoolNord samarbejder udelukkende med anerkendte leverandører af dampbade og dampkabiner, der er garanter for høj kvalitet. Vi udvælger vores samarbejdspartnere med omhu for at sikre vores kunder de absolut bedste oplevelser med dampbade og dampkabiner. Se vores leverandører herunder.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System