Kemi til spabad

Billede

Kemi til spabade – effektiv spa rens!

For at undgå bakterievækst og sygdomssmitte er høj hygiejne og effektiv spa rens af afgørende betydning for dit spabad. PoolNord er eksperter i rengøring og vedligeholdelse af spabade og tilbyder et bredt sortiment af kemi- og rengøringsprodukter, der sikrer, at du kan nyde en tur i spabadet – helt uden bekymringer. Vores brede sortiment af rengøringsartikler omfatter blandt andet klortabletter og spa rens.

Rens til spabad - sikker drift og længere levetid

Rengøring og rens af dit spabad handler imidlertid ikke kun om sundhed og hygiejne men også om at forlænge levetiden på dit spabad og sikre, at det fungerer som det skal uden nedbrud. Med den rette kemi, som blandt andet klortabletter og rens til spabad, kan du holde rør, dyser og øvrige installationer fri for snavs og aflejringer og dermed bidrage til, at dit spabad til enhver tid fungerer upåklageligt.

Rens af spabade med effektiv og godkendt kemi

Hos PoolNord ved vi, hvad vi snakker om, og anbefaler kun godkendte, afprøvede og effektive kemi- og rengøringsprodukter, spa rens og klortabletter, som vi kan stå inde for. Vi samarbejder med eksperter på området og tilbyder dig professionel råd og vejledning til, hvordan du bedst holder dit spabad rent og indbydende. Se vores leverandører og komplette produktsortiment herunder.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System