Sauna

Top billede

Sauna, sundhed & velvære

Sauna handler om øget velvære og om at stresse af, og forskning viser, at regelmæssige ture i sauna har en gavnlig sundhedsmæssig effekt på både hjerte og hjerne.

Indendørs eller udendørs sauna

Drømmer du om at nyde livet i en sauna derhjemme, i sommerhuset eller i en sauna udendørs i haven, er PoolNord klar til at hjælpe. Slip for svømmehallens overfyldte saunaer og nyd stilheden i din helt egen, private sauna.

Vi tilbyder et bredt sortiment af både indendørs og udendørs saunaer og tilbyder naturligvis professionel rådgivning om de mange spændende muligheder på markedet.

Vores produktsortiment omfatter blandt andet:

  • Indendørs saunaer
  • Udesaunaer
  • Diverse sauna tilbehør
  • Saunaovne

Installation af sauna

PoolNord tager hånd om den komplette installation af din nye sauna og sørger for, at du får den optimale glæde og fornøjelse ud af din investering. Vi håndterer hele projektet fra start til slut, så du slipper for al besværet og er garanteret en æstetisk flot og energieffektiv kvalitetssauna, der kan stå distancen.

Spar penge med fast serviceaftale

Vi reparerer og vedligeholder alle typer indendørs og udendørs saunaer og kan håndtere alle typer opgaver – fra store renoveringsprojekter til mindre småskader. Med en fast serviceaftale er du sikret en sauna, der altid fungerer som den skal, og samtidig slipper du for ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter. Læs mere om service og vedligehold af din sauna.

Sauna tilbehør sætter prikken over i’et

For at skabe den ultimative sauna- og wellnessoplevelse tilbyder vi et bredt og varieret udvalg af saunatilbehør. Skru op for stemningen og hyggen med for eksempel rustikke træspande og øser, vedligeholdelsesvenlige saunasten og energieffektive saunaovne, der sikrer den helt rette temperatur.

PoolNord samarbejder udelukkende med anerkendte leverandører, der er garanter for høj kvalitet. Se vores leverandører af saunaer og sauna tilbehør herunder.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System