Spabad

Topbillede

Reparation af spa

Et spabad skal være til glæde og ikke til besvær. Har du problemer med dit spabad, er PoolNord derfor klar til at hjælpe. Vi tilbyder reparation af spa og har et indgående kendskab til de fleste spa-fabrikater og spabade på markedet. Vores ekspertise og erfaring omfatter desuden en bred vifte af spa-tilbehør, og vi kan blandt andet tilbyde at reparere din ovn til vildmarksbad.

Hurtig og effektiv reparation af spa

Med et stærkt team af serviceteknikere, et veludstyret reservedelslager og adskillige servicebiler på landevejen, kan PoolNord tilbyde hurtig service og reparation af spa i hele Nordjylland og Aalborg-området. Oplever du akutte problemer med dit spabad, er vi aldrig langt væk og kan rykke ud med kort varsel og sørge for, at dit spabad er klar til brug igen så hurtigt som overhovedet muligt. 

Vedligehold af spa - serviceaftale spa

PoolNords services omfatter ikke kun reparation af spa men også vedligehold af spa, og vi anbefaler en fast serviceaftale, så du undgår pludselige problemer og irriterende nedbrud. Med løbende vedligehold og en fast serviceaftale minimerer du risikoen for pludselige problemer, reducerer udgifterne til uforudsete reparationer og er garanteret en spa, der altid er klar til brug.

Gør en forskel selv - vedligehold af spa

Du kan også selv gøre en forskel, når det gælder vedligehold af spa. Anvender du de rigtige rense- og rengøringsprodukter, kan du forlænge spabadets levetid og undgå diverse skader og driftsproblemer. PoolNord forhandler de bedste og mest effektive rense- og rengøringsprodukter til blandt andet spabade. Læs mere om kemi til spabade.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System