Spabad

top billede

Spabade & boblebade - afslapning for krop og sjæl

Et indendørs spabad skaber den ultimative wellness-oplevelse og er indbegrebet af afslapning og ren nydelse. Drømmer du om at læne dig tilbage og lade det varme vand, boblerne og massagedyserne fjerne stress og jag, så tilbyder PoolNord salg og installation af  blandt andet spa og pools, spabade og boblebade samt reparation, service og vedligehold.

Råd og vejledning om valg af spabad

I samarbejde med vores leverandører tilbyder vi førsteklasses wellness-oplevelser og et bredt udvalg af indendørs spabadekar, der kan imødekomme ethvert ønske, når det gælder design, funktion og komfort.

Vi har altid et godt spa tilbud, der kombinerer en fornuftig pris med godt design, driftssikker funktionalitet og ordentlig kvalitet, og vi står til enhver tid klar til at rådgive dig om, hvilken type boblebad, der er det bedste match til din bolig og dine behov.

Vi er leveringsdygtige i:

  • Spa og pools
  • Indendørs spabade
  • Spabadekar
  • Hjørnespa
  • Boblebade

Se vores leverandører herunder.

Leverandører af spabade
Danline

Vi samarbejder med Danline og Wellmore og leverer spabade, både idendørs og udenrs fra disse to leverandører.

Desuden er Danline og Wellmore leveringsdygtige i reservedele til både indedørs og udendøsr spabade og jacuzzier.

Kontakt hvis du har spørgsmål ved indedørs spabade eller udendørs spabade.

Wellmore

Installation, reparation og service af spabade

Vi tilbyder professionel rådgivning omkring valg af det helt rigtige spabadekar til din bolig eller sommerhus og tager hånd om dit projekt fra start til slut – fra rådgivning til installation, reparation og vedligehold. Uanset mærke eller fabrikat tilbyder vi løbende service af dit boblebad og sørger for, at det til enhver tid er klar til brug, og at driftssikkerheden er helt i top.

Spa Aalborg – hurtigt og effektivt!

Vi installerer, reparerer og vedligeholder indendørs spabadekar og boblebade i Aalborg-området og hele Nordjylland. Med et begrænset geografisk forretningsområde og adskillige servicebiler på landevejene har vi altid kort transporttid til vores kunder og kan derfor tilbyde hurtig service og reparationer med kort varsel.

Hold dit spabadekar rent og lækkert

Rengøring og hygiejne er afgørende for en god spabadsoplevelse, og derfor tilbyder PoolNord alt, hvad du behøver til rens og vedligehold af dit spabadekar. Med de rette produkter kan du sikre, at dit boblebad altid fremstår rent og indbydende og vide dig sikker på, at vandkvaliteten er helt i top. Læs mere om kemi til spabade og boblebade.

Leverandører af spabade & boblebade

Vi samarbejder med Danline og Wellmore, der er eksperter i indendørs spabade i høj kvalitet.  Sortimentet omfatter en bred vifte af modeller herunder blandt andet eksklusive hjørnespaer.

Danline og Wellmore er også leveringsdygtige i alle former for reservedele til indendørs spabade, boblebade, spabadekar og jacuzzier.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående vores produktsortiment og store udvalg af spabade.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System