Swimmingpools

Drømmer du om en swimmingpool?

En svømmepøl er en investering, der skal være til glæde og fornøjelse i mange år frem. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker, behov og forventninger.

PoolNord - din ekspert i swimmingpools

Hos PoolNord har vi et indgående kendskab til swimmingpools og kan tilbyde professionel rådgivning i forbindelse med valg og etablering af både indendørs og udendørs pools. Vi har indsigt i markedets mange muligheder, den nyeste teknologi og kan hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg.

Vi har erfaring med alle typer havepools, swimmingpools og svømmebassiner herunder:

  • Indendørs pools
  • Udendørs pools
  • Nedgravede pools
  • Stålpools

Pooltag & pool-overdækning

Vi er også specialiseret i pooltag og pool-overdækning og forhandler og installerer en bred vifte af funktionelle design-løsninger. Med en overdækning til din udendørs pool, holder du på varmen i vandet, sparer udgifter til opvarmning og forlænger badesæsonen. Da overdækningen også beskytter poolen mod for eksempel snavs og nedfaldne blade, kan du med en overdækning skære ned på forbruget af klor og kemi. Sidst men ikke mindst øger en pool-overdækning sikkerheden og reducerer risikoen for ulykker.

Specialist i svømmehaller og offentlige badeanlæg

Udover pools til private hjem og sommerhuse, er PoolNord specialist i svømmehaller og andre offentlige svømmeanlæg, og tilbyder både installation, reparation, vedligehold og service af denne type pool-anlæg.

Vi har et indgående kendskab til lovgivningen på området og garanterer professionelle løsninger, der til enhver tid lever op til alle krav og standarder, når det gælder for eksempel sikkerhed, dimensionering, hygiejne og vandkvalitet, design og teknologi.

Vi er leveringsdygtige i attraktive pool anlæg, herunder blandt andet:

  • Svømmehaller
  • Hotel pools
  • Svømmepøl til campingpladser
  • Pools til feriecentre og badelande

Reparation og service af dit svømmebassin

Uanset om det gælder din private svømmepøl derhjemme eller et større offentligt svømmeanlæg som en svømmehal eller en hotelpool, tilbyder PoolNord alle former for reparationer og service af dit svømmebassin og de tekniske installationer. Vi kan både håndtere akut opståede problemer samt varetage løbende service og vedligehold af dit pool anlæg. Derudover tilbyder vi at energioptimere din swimmingpool, så du kan skære toppen af el- og varmeregningen. Læs mere om energioptimering.

Leverandører af reservedele til pools
Astral
Welldana
Bevo
Gullberg

Få en fast serviceaftale

Med en fast serviceaftale slipper du for alle bekymringerne og sikrer, at dit svømmebassin altid fungerer optimalt og til enhver tid fremstår klart og indbydende – lige til at springe i. Ved løbende at vedligeholde dit pool anlæg forlænger du desuden poolens levetid.

Læs mere om service og reparation af swimmingpools og om vedligehold af svømmehaller og andre offentlige svømmeanlæg.

Vi samarbejder kun med de bedste

Vi samarbejder udelukkende med de førende leverandører på markedet, så du er sikret den absolut bedste kvalitet på swimmingpools, teknik, tilbehør og reservedele. Se hvilke leverandører vi samarbejder med.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System