Udespa

Topbillede

Udespa - wellness under åben himmel

Et spabad udendørs under åben himmel - både sommer og vinter – er en afstressende oplevelse, der giver ro i sjælen og løsner op for muskelspændinger. Drømmer du om en udespa på terrassen eller i haven, er PoolNord specialist i installation, service og reparation af udendørs spa og kan tilbyde dig professionel rådgivning om, hvilken løsning du bør vælge.

Vælg den helt rigtige udendørs spa

Vi tilbyder råd og vejledning i, hvilken model udespa der imødekommer dine krav og ønsker, og giver dig et overblik over, hvad du bør tage stilling til, inden du træffer dit endelige valg.  Når vi i fællesskab har fundet frem til netop den løsning, du drømmer om, sørger vi for den komplette installation og sikrer, at din udendørs spa inden længe er klar til brug.

Udendørs jacuzzi eller vildmarksspa?

Uanset om du er til en udendørs jacuzzi, et luksuriøst udendørs badekar, et rustikt vildmarksbad eller et vildmarksbad med bobler, så har vi netop den model, du drømmer om. Mulighederne er mange, og det er tilladt at drømme stort.

Vores brede produktsortiment omfatter blandt andet:

  • Vildmarksspa
  • Vildmarksbad med bobler
  • Udendørs jacuzzi
  • Udendørs spa
  • Oppustelig spa
  • Udendørs badekar
  • Fritstående badekar

Reparation og service af din udespa

PoolNord tilbyder også reparation og service af alle typer udendørs spa – fra vildmarksbad til udendørs badekar og jacuzzier. Vi kan håndtere alle former for tekniske nedbrud og pludseligt opståede problemer og tilbyder desuden løbende service og vedligehold. Med en fast serviceaftale er du sikret, at din udespa altid fungerer, som den skal, og er klar til brug, når du ønsker det. Læs mere om reparation og service af udendørs spa, jacuzzier og vildmarksbade.

Få den optimale spa-oplevelse

Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte spa-producenter, så du er sikret den absolut bedste oplevelse med din udespa, udendørs jacuzzi eller vildmarksbad – både når det gælder design, kvalitet, komfort og funktion. Find vores leverandører herunder.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System