Swimmingpools

Billede
Kemi til pools

Drømmer du om en swimmingpool?

En swimmingpool er en investering, der skal være til glæde og fornøjelse i mange år frem. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker, behov og forventninger.

PoolNord - Din ekspert i swimmingpools

Hos PoolNord har vi et indgående kendskab til swimmingpools og kan tilbyde professionel rådgivning i forbindelse med valg og etablering af både indendørs og udendørs pools. Vi har indsigt i markedets mange muligheder, den nyeste teknologi og kan hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg.

Reparation og service af din pool

Er du allerede den glade ejer af en swimmingpool, tilbyder PoolNord alle former for reparationer og service af din pool og de tekniske installationer. Vi kan både håndtere akut opståede problemer samt varetage løbende service og vedligehold af dit poolanlæg. Derudover tilbyder vi at energioptimere din pool, så du kan skære toppen af el- og varmeregningen. Læs mere om energioptimering her.

Få en fast serviceaftale

Med en fast serviceaftale slipper du for alle bekymringerne og sikrer, at din swimmingpool altid fungerer optimalt og til hver en tid fremstår klar og indbydende – lige til at springe i. Ved løbende at vedligeholde dit poolanlæg forlænger du desuden poolens levetid.

Læs mere om service og reparation af swimmingpools her.

Vi samarbejder kun med de bedste

Vi samarbejder udelukkende med de førende leverandører på markedet, så du er sikret den absolut bedste kvalitet på swimmingpools, teknik, tilbehør og reservedele. Se hvilke leverandører vi samarbejder med her.

Leverandører af reservedele til pools
Astral
Welldana
Bevo
Gullberg