Kemi til spabad

Billede
Tekst m/billede

Kemi til spabade – hold din spa ren!

For at undgå bakterievækst og sygdomssmitte er høj hygiejne af afgørende betydning ved spabade. PoolNord er eksperter i rengøring og vedligeholdelse af spabade og tilbyder et bredt sortiment af kemi- og rengøringsprodukter, der sikrer, at du kan nyde en tur i spabadet – helt uden bekymringer.

Sikker drift og længere levetid

Rengøring og rens af dit spabad handler imidlertid ikke kun om sundhed og hygiejne men også om at forlænge levetiden på dit spabad og sikre, at det fungerer som det skal uden nedbrud. Med den rette kemi kan du holde rør, dyser og øvrige installationer fri for snavs og aflejringer og dermed bidrage til, at dit spabad til enhver tid fungerer upåklageligt.

Rens af spabade med effektiv og godkendt kemi

Hos PoolNord ved vi, hvad vi snakker om, og anbefaler kun godkendte, afprøvede og effektive kemi-, rens- og rengøringsprodukter, som vi kan stå inde for. Vi samarbejder med eksperter på området og tilbyder dig professionel råd og vejledning til, hvordan du bedst holder dit spabad rent og indbydende. Se vores leverandører og produktsortiment herunder.