Spabad

Topbillede
Tekst m/billede

Vi reparerer og servicerer dit spabad

Et spabad skal være til glæde og ikke til besvær. Har du problemer med dit spabad, er PoolNord derfor klar til at hjælpe. Vi reparerer alle typer spabade og har et indgående kendskab til de fleste spa-fabrikater på markedet, så vi hurtigt kan få løst dit problem.

Lad os vedligeholde dit spabad

Vi anbefaler, at du løbende vedligeholder dit spabad, så du undgår pludselige problemer og irriterende nedbrud. PoolNord tilbyder løbende vedligehold af dit spabad, så du med sikkerhed ved, at det er klar til brug, hver gang du har lyst til at hoppe i. Holder du dit spabad løbende ved lige, minimerer du ikke kun risikoen for pludselige problemer og skader, men reducerer også dine udgifter til uforudsete reparationer.

Pas godt på dit spabad

Du kan også selv gøre en forskel og vedligeholde dit spabad. Anvender du de rigtige rense- og rengøringsprodukter, kan du forlænge spabadets levetid og undgå diverse skader og driftsproblemer. PoolNord forhandler de bedste og mest effektive rense- og rengøringsprodukter til blandt andet spabade. Læs mere om kemi til spabade her