Swimmingpools

Reparation af pool og pool tilbehør

PoolNord tilbyder reparation af alle typer pools – både indendørs og udendørs – og tilbyder desuden reparation af en bred vifte af pool tilbehør og pool udstyr, som for eksempel pool støvsuger, pool varmepumpe og sandfilter.

Uanset hvilken skade, der er tale om, finder vi en løsning på dit problem og sørger for, at din swimmingpool igen kommer til at fungere optimalt. Vi tilbyder også fejlfinding og giver ikke op, før vi har lokaliseret det konkrete problem og udarbejdet et løsningsforslag.

Vedligehold af pool – serviceaftale pool

PoolNord tilbyder desuden vedligehold af pools og en fast serviceaftale på din pool. En fast serviceaftale er din garanti for, at din swimmingpool til enhver tid fungerer efter hensigten og fremstår indbydende og klar til brug. Med en fast serviceaftale minimerer du desuden risikoen for pludselige problemer og nedbrud og reducerer dine vedligeholdelsesomkostninger.

Fra sandfilter til pool overdækning

Vores ekspertise omfatter alle typer pools, pool tilbehør og pool udstyr, og vi reparerer, vedligeholder og servicerer blandt andet:

  • Varmepumpe til pool
  • Støvsuger til pool
  • Sandfilter til pool
  • Pool overdækning

Drømmer du om en swimmingpool?

PoolNord tilbyder også salg og installation af helt nye pool anlæg. Vi samarbejder udelukkende med de bedste leverandører på markedet. Læs mere om swimmingpools her.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System